IMG_0673

Benvolguts // Benvolgudes,

Volem donar-vos la benvinguda a la nostra nova secció de la web, on posarem events de relacionats al món de la cocteleria que realitzem, i comentaris relacionats amb destilats.

El primer article que posarem és una formació de whisky realitzat a l’escola de cicle formatiu de serveis de l’Olivar Gran, on el bartender David Carreras, encarregat del Maverick, juntament amb Ivan Lopez, professor de l’escola, van poder explicar als alumnes, l’historia, la procedència, l’elaboració i l’aplicació del whisky dins del món de la cocteleria.

Durant la formació es va treballar amb grans whiskys, avui dia marques bàsiques que s’han de conèixer per poder treballar darrere una barra.

TALISKER
Whisky “single malt” escosses de l’illa de Skye.

JOHNNIE WALKER GOLD RESERVE
Whisky “blended” d’Escòcia que s’elabora amb les millors maltes de la regió, reconeixement de forma mundial amb el lema “keep walking”.

BUILLET
Whiskey de la regió de Kentucky denominat “bourbon”, l’elegit per la majoria de bartenders per l’elaboració de còctels.

CARDHU
Whisky “single malt” de la regió de “speyside”, whisky que no pot falta a cap barra tant clàssica com moderna.

LAGAVULIN
Whisky “single malt” de la regió de “islay”, segurament el whisky més fi de la regió de “islay”.

DSC_0173

Dins la part de cocteleria David Carreras va ensenyar el tipus de cocteleria que s’ofereix en concursos, en presentar-lis el còctel que el va acompanyar entre els 10 finalistes de la World Class de Catalunya, JOHNNIE SOUR RESERVE.

Setmanalment anirem publicant el nostre petit retall, d’esdeveniments o destilats.

DSC_0182

Share

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *