ketel one image

Ketel One Vodka s’elabora a força blat d’excel·lent qualitat en alamics de coure. El filtrat es realitza a través de carbó vegetal i es deixa reposar en tancs alineats sota sostre fins que estigui llest. Ketel One Vodka rep el seu nom de la paraula “Distilleerketel # 1″, en holandès, denominació del alambíc original en què encara es produeix la beguda, sempre en lots petits. El seu contingut etílic és de 40%. La destil·leria Ketel One oferta també el Ketel One Citroen, el Ketel One Oranje i els Ketel One Gin.

Ketel One Vodka és producte d’una tradició familiar de 300 anys. La família Nolet inaugurar la primera destil·leria en 1691, a prop del mar del nord. Des d’aquest moment fins a l’actualitat s’han construït uns dels imperis de producció de vodka més reconeguts a nivell mundial. Avui la fàbrica del Ketel One Vodka és una prova del matrimoni entre modernitat i tradició, al costat dels folklòrics molins de vents poden trobar naus altament tecnificades on es produeixen i reposen les begudes. No obstant això, cal aclarir que cada ampolla de Ketel One Vodka sortida de la destil·leria és aprovada personalment per un membre de la família Nolet. Només així el vodka serà digne de portar la marca Ketel One.

Aquesta família va establir els seus productes als Estats Units des de mitjan segle XIX i al començament del XX va obrir la seva primera destil·leria a Maryland. Ja a les acaballes del passat segle (1983) desenvolupen el primer vodka saborizado naturalment, Ultra-Premium, el Ketel One Vodka. La seva popularitat ha estat tanta, que per al passat any 2011 ja s’havien venut més de 2 milions d’unitats en més de 50 països.

El Ketel One Vodka s’empra per elaborar una gran varietat de còctels, incloent els martinis elaborats a partir de vodkes. El Ketel One Citroen, la segona oferta d’aquesta fàbrica és destil·lada a partir d’essències de cítrics naturals: llimones de Sicília, Àfrica i Espanya, i llimes del Carib. L’última entrega d’aquesta empresa ha estat el Ketel One Oranje, el qual brinda el balanç perfecte entre el Ketel One Vodka i els sabors de mandarines conreades a Itàlia, Espanya i el Brasil. Les ginebres Nolet Silver Gin i Nolet Reserva Gin, produïdes per la mateixa fàbrica del Ketel One Vodka, gaudeixen també de gran renom internacional.

L’empresa del Ketel One Vodka es va associar amb el gegant distribuïdor de begudes Diageo en l’any 2008 per formar Ketel One Worldwide BV, corporació responsable de gran part del prestigi actual de la família Nolet i de les begudes Ketel One.

destileria ketel one

 

 

 

KETEL ONE

Nas : Les aromes d’aquest vodka evoquen essències de cítrics i mel.
Sabor: Es percep un gust fresc inconfusible, lleugeres notes de cítrics, al costat de la fortalesa tradicional dels vodkes. El seu gust es desenvolupa al voltant de la llengua.
Final: Deixa un alegre pessigolleig al paladar, la qual cosa recorda la seva excel·lent qualitat.

 

També podem gaudir de diferents còctels amb Ketel One, en la nostra cocteleria, com podrien ser el “Origin Cosmopolitan” o la “Elyssabeta“, creacions pròpies del nostre bartender.

 

 

 

Share

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *