image

Seguim amb els nostres articles de cada setmana d’esdeveniments realitzats per la nostra cocteleria, aquesta setmana parlarem del maridatge realitzat el dimecres 25 de febrer de 2015, on vam poder gaudir de la fluïdesa de tots els sentits.

Gràcies a l’estanc Rimblas (estanc més antic de Figueres) i a la cocteleria Maverick, vam poder gaudir de la combinació entre els puros d’Honduras OSA, de la casa CAOS, amb els whiskys Taliker Storm i Cardhu Gold Reserve i el whiskey Buillet Bourbon de la multinacional licorera Diageo.

El tast de cigars va estar dirigit per un expert de la casa, Lluís Albareda, gran referent dins els món dels estanquers, per la part dels destil·lats vam tenir en David Carreras, gerent del Maverick Cocktail&Bar.

Durant el transcurs del tast, vam poder conèixer la forma en què s’elaboren els cigars OSA, i com encendrar i gaudir d’un bon cigar, vam poder observar que tot i tenir una presència molt actual, OSA ens ofereix notes clàssiques del que és un cigar, aromes i gustos que podem trobar a la planta de tabac.

Per la part dels destil·lats, vam poder degustar whiskys de diferents regions, que ens van transportar des de els valls de Speyside(Cardhu) a l’illa de Skye(Talisker), creuar l’oceà i anar fins a terres americanes i gaudir d’un gran whiskey de la regió de Kentuky(Buillet Bourbon).

Ús adjuntem un enllaç on podreu veure les fotos de l’esdeveniment: Galeria de fotos

Share

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *