CIMG3105

Benvolguts,

Dissabte 21 de Març vam poder gaudir de la Masterlcass oferida per l’ambaixador de Grey Gosse en Jackie, on ens va explicar totes les curiositats d’aquest meravellós vodka francès provinent de la regió de conyac.

CIMG3061

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GREY GOOSE

Grey Goose és propietat de l’empresa multinacional “Grup Bombar Sphire&Bacardi” , és tracte de una de les joyes de la corona de l’empresa, dins de l’àmbit reserve. El seu creador François Thibault la va crear, mantinguent el gran status, que tenen els francessos els seus productes, champàn, conyac, armanyac i els seus grans vins, i es va proposa crea un vodka alt calitat a l’altura d’aquest grans espirituosos.

CIMG3068

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per crear el vodka Grey Goose, François Thibault manté un nivell inigualable de la fabricació a mà, usant només els ingredients més fins. La seva signatura de suavitat i el caràcter són el resultat d’una extraordinària passió per la fabricació de l’alcohol i un compromís sense precedents amb la màxima qualitat possible.

 

Dins de la masterclass, vam poder gaudir d’una sessió de cocteleria, que ens va oferir David Carreras amb còctels amb Bombay Saphire, els quals van ser servits durant la nit.

CIMG3121

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seguirem amb vosaltres amb els nostres petits retalls!

Share

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *