20

1

RON ABUELO

Varela Hermanos SA.

Article de Cristóbal Srokowski Ron Abuelo Global Brand Ambassador

Viatgem al País dels dos Oceans, Connexió de les Amèriques i Pont del Món. Ron Abuelo Neix a Panamà, com gaudeix d’unes condicions climatològiques privilegiades. Els experts el criden Arc Sec (Arc Sec) és quan es produeix un xoc entre els climes del pacífic i el carib creant estabilitat de temperatura i humitat. Un equilibri no només per al Creixement beneficiós de sucre canya, sinó per l’envelliment en barrica. El nostre ron, des del seu inici en forma de matèria primera, és rigorosament elaborat per poder obtenir un producte únic.

Els donem la benvinguda a la Hisenda San Isidro per que pogueu coneixer una mica més sobre aquest excepcional Ron.
Ron Abuelo és l’herència d’una Família i empresa centenària Varela Hermanos, fundada per Don José Varela Blanco, un jove immigrant espanyol que al 1908 va funda el cebador enginy Sucrera Panamà, el Ingenio San Isidro. Amb la seva família, va superar totes les adversitats fer créixer la indústria i tant en la fabricació sucre de canya com en l’elaboració d’aiguardents de canya. Els seus fills continuen amb el negoci i ara, després 107 anys d’història i recorregut, Varela He rmans SA, és dirigida pels néts de Don José.

Varela Hermanos controla el 90% de Panamà Licorera INDÚSTRIA i és Ron Abuelo, indiscutiblement, el ron dels panamenys nacional i un símbol del país. Panamà per al Món.
Mantenim fidelment les tradició i la passió de les Generacions de la família Varela, elaborant ha estat reconegut a tot el món com un dels millors del Món rons.

La Famosa revista Forbes ha escrit Diverses Vegades Sobre Com nosaltres “El millor rom que han provat “; l’Institut de Begudes EUA va atorgar el nostre ron 96 Punts sobre 100 condecorándonos amb la medalla de superlatiu; A la ultima mostra ron a Roma, celebrat el passat octubre de 2014, Ron Abuelo va guanyar amb dos de les seves quatre categories sobreposant-sé a 180 rons de tot el Món: Abuelo 7 anys de guanyador “Millor Ron de 4 a 7 anys” Abuelo Centúria Com a “Millor Ron Superior 16 anys”. Alguns Jutges were Festival of this del Rom Global Ambaixador Ian Burrell, Robert Bur l’Expert Miami i Leonardo Pinto Itàlia (Illa de Rum. Un dels majors Experts en Rons).

És nostre secret quin? Que fa Ron Abuelo tan especial, per sobre de qualsevol altre?
Sentim decebre’ls. Però No hi ha cap secret. Tan sols hi ha Passió i Art a el què fem.

Ron Abuelo es segueix elaborant a la mateixa hisenda que als seus inicis , però avui dia disposem de molts més de camps de canya. A dia d’avui, Varela Germans cultivem més 1.200 hectàrees de canya sucre pròpia; tallem té mans per comerç just un dignificar; els transportem; extraiem els sucs de canya; fermentem les melasses barrejades amb nostra aigua de pous naturals; destil·lem en un conjunt de 4 Columnes inoxidable 24 Metres especialment dissenyades per a nosaltres; envellim en bóta de roure americà; barregem i finalment embotellem allà les Reserves en les condicions més òptimes. No és cap sorpresa que després d’un exhaustiu procés de control de qualitat de tots els punts, tinguem un ron tant premiat.

La nostra canya de sucre es cultiva a la província d’Herrera, just al cor d’on els camps Panamà gaudeixen inigualables condicions de temperetura. Les nits fresques, pluges moderades que, juntament amb una temperatura, tenim una humitat estable, permeten obtenir sucres de canya en perfectes condicions, perfecta per el nostre de ron.

Després de l’extracció de sucs per a l’obtenció del melasses, anem a passar un fermentació d’entre 36 i 48 hores de procés continu . Cultivem els nostres pròpis llevats per obtenir sempre el mateix resultat. Després d’aquest procés, tindrem un “vi” de 8-9 graus llest per ser destil·lat.

A dia d’avui, Varela Hermanos disposem de resrves de més de 110.000 barrils de 200 litres de roure blanc americà fet servir 1 Vegada per Jack Daniels. Només utilitzem el seu “tipus select # 1.” Les bótes estan envellides principalment amb el sistema “barril de la verema / sola bóta” ho permet controlar la nostra controlar efectivitat amb la mitjana ponderada de les nostres barreges. El roure americà dona a Ron Abuelo les notes de fruits secs de vainilla que balancegen un conjunt de sabors de boca en què satisfà al paladar més exigent. Disposem de barricas superiors 36 anys i això ens ha permèt crear de Ron Abuelo Centúria nostre (30 anys mitjana ponderada).

Després dels respectius barreja de controls i qualitat, embotellem 4 Categories Ron Abuelo: Ron Abuelo Añejo, ser Pensat com el perfecte rnm cocteleria ; Ron Abuelo 7 anys, Òptim del tant de com per per cocteleria premium beure en solitari; Ron Abuelo 12 anys, delícia una per l’amant del rom en solitari; Ron Abuelo Centúria, la nostra joia, diamant del nostre catàleg, ha estat catalogat com a ron superior del Món, una producte únic que sol fem mil ampolles l’any.

Gràcies a la nostra qualitat, Ron Abuelo s’ha pogut posicionar a més de 35 països voltant del planeta. Com el seu Ambaixador Global sóc un privilegiat al que en pocs anys d’exportació, hem col·locat als més sofisticatsh otels restaurants, per no dir que som el “Ron de la Casa” de molts còctel bar de Nivell internacional. Varela família estem ogullosos de poder tenir un gran producte de bandera i amb aquestes mesusres esperem creixent i seguir complaent nostres clients. Ron Abuelo és seguirà essent un emblema de bon treball, d’art i d’amor la categoria Ron Premium.

“Gaudeix de l’experiència”

Xarxes socials i Contacte:

Web: www.ronabuelopanama.com
Facebook: Ron Abuelo Espanya // Cristóbal Srokowski Ron Abuelo
Instagram i Twitter: // ronabuelopanamacsroko
Correu electrònic: csrokowski@varelahermanos.com
YouTube: Ron Abuelo Còctels

 

5

Share

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *