CIMG3391

Dimecres 25 de Març, al Maverick, vam poder gaudir d’una masterclass de Zacapa, oferida per la seu BA Miríam Izquierdo, a la qual estem molt agraïts, ja que vam poder gaudir d’una gran sessió.

Vam poder aprendre com s’elaborar pas per pas Ron Zacapa, totes les normes que ha de complir, per poder estar dins de la Denominació d’origen Guatemalteca, tot el procediment de maduració que rep Ron Zacapa amb el Sistema Solera. També ens va explicar la implicació que té Zacapa amb la societat, a l’hora de fer el “petate” que porten totes les ampolles de Zacapa 23 anys, i la importància de consumir d’estilats, acompanyats d’una copa d’aigua, per la implicació de Zacapa amb el consum responsable.

Posteriorment vam gaudir d’un tast de ron Zacapa, meridat amb trufas. També el bartender del Maverick ens va deleïtar amb un còctel elaborat per l’ocasió amb ron Zacapa.

Molt agraïts a la Miriam, per la gran explicació que ens va oferir.

Adjuntem una galeria de fotos de la masterclass oferida per la Miriam. GALERIA

Share

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *